Čist-E-Novice

Flyer posvet_pop.png
Zeleno se splača - nastanitve in prireditve brez odpadkov
Ob zaključku projekta Zero Waste turizem vas vabimo na posvet, na katerem bodo najboljši primeri iz prakse dokazali, da so nastanitve in prireditve brez odpadkov mogoče. Posvet bo potekal v ponedeljek, 27. februarja, v Hotelu Astoria na Bledu med 9. in 13. uro.
Piše: Katja Sreš Več
_TR_4666.jpg
Kdaj bomo dočakali slovensko karto mojstrov?
Ob koncu lanskega leta smo vas prosili za pomoč. Pričeli smo z zbiranjem 5.000 € za naše delovanje in pripravo zemljevida “Popravi, zamenjaj” z naslovi čevljarjev, krojačev, šiviljami, manjšimi servisi za to in ono ter podatki o organizacijah in krajih, kjer lahko kaj zamenjate. Hvala vsem, ki ste verjeli v našo misijo.
Piše: Katja Sreš Več
Flyer.png
Nastanitve brez odpadkov, je to mogoče?
Ste ponudniki turističnih namestitev? Vodje hotelov, apartmajev, zasebnih sob, kampov ali drugih oblik nastanitev? V februarju vabljeni na dve delavnici za ponudnike namestitev na poti do družbe brez odpadkov.
Piše: Katja Sreš Več
cuhapuha.jpg
Ambicioznejši Bruselj
Pred dobrim letom, ob prvi objavi prenovljenega svežnja o krožnem gospodarstvu, smo le nejevoljno gledali — obljubljen je bil ambicioznejši paket, rezultat pa je bila degradacija. A direktive tačas še niso bile sprejete in ambicije so se vrnile.
Piše: Jaka Kranjc Več
th-beach.jpg
Čistilna viroza še kar brez leka
Na eni strani vojne, teror in nepredvidljiv ameriški otrok, na drugi pa mali spokojni Talin, skoraj pozabljen ob robu Evrope. Par tednov nazaj se je v njem zbrala stotnija okoljevarstvenikov s celega sveta v čisto drugačni klimi.
Piše: Jaka Kranjc Več
Koledarček
Zelenci kartica.png
ZW turizem posvet.png
Zanimive povezave
info@ocistimo.si
ocistimo.si ebm.si