Čist-E-Novice

brestanica.jpg
Pod črto o odlagališčih
Pod črto je neodvisen in neprofiten medij za preiskovalno in podatkovno novinarstvo ter poglobljene zgodbe. Dosje ‘Varstvo okolja’, kjer v prispevkih sistematično analizirajo okoljska vprašanja v državi, so konec leta s ščepcem naše pomoči razširili s članki na temo odlagališč odpadkov.
Piše: Katja Sreš Več
vitamini.jpg
Družbeno-ekonomski in okoljski vplivi zavržene hrane
V okviru projekta FUSIONS so bili razviti preliminarni kriteriji za ocenjevanje socio-ekonomskih in okoljskih vplivov zavržene hrane. Vabljeni k pregledu rezultatov posameznih analiz.
Piše: Jaka Kranjc Več
Skupinska2.JPG
Mreža Plan B za Slovenijo
Mreža slovenskih okoljskih nevladnih organizacij je bila vzpostavljena leta 2009 v okviru projekta Plan B za Slovenijo – Pobuda za trajnostni razvoj. Neformalno so se povezale NVO, ki so na nacionalni ravni delovale na področju varstva okolja in trajnostnega razvoja, rezultat takšnega povezovanja pa je bilo oblikovanje civilnodružbene platforme za trajnostni razvoj Slovenije.
Piše: Polona Valič, koordinatorka mreže Plan B za Slovenijo Več
Voscilo2016.png
Naj dobre stvari krožijo tudi v 2016
Dragi podporniki in prijatelji Ekologov brez meja. Želimo se vam zahvaliti za vse zgodbe, ki smo jih napisali skupaj. Tudi v letu 2016 bomo vztrajali in skupaj z vami vlekli voz v zeleno smer!
Piše: Katja Sreš Več
Koledarček
SMS-donacije.png Bombažne vrečke.png
Zanimive povezave
info@ocistimo.si
ocistimo.si ebm.si