Izmenjava otroških oblačil, obutve, igrač in opreme

16 Februar 2013 09:30 - 12:00

(Shrani v koledar)

Dom krajanov Notranje Gorice

Izmenjava otroških oblačil, obutve, igrač in opreme
Svet staršev Vrtcev Brezovica s podporo Vrtcev Brezovica, občine Brezovica ter v sodelovanju z društvom Ekologi brez meja vabi vse starše otrok do vključno 6. leta starosti v občini Brezovica na izmenjavalnico otroških oblačil, obutve, igrač in otroške opreme.

Izmenjavali bomo v soboto, 16. 2. 2013 med 9.30 in 12. uro v Domu krajanov Notranje Gorice.

Namen akcije je spodbuditi izmenjavo otroških oblačil, ki so jih naši otroci že prerastli, nam delajo gnečo v omarah in na ta način brezplačno na novo obleči naše otroke.

V tej prvi akciji bomo izmenjali otroška oblačila, obutev, igrače in otroško opremo primerno za otroke od rojstva dalje do vključno starosti 6 let. Prav tako si lahko izmenjate igrače, ki našim nadobudnežem niso več zanimive ali oprema, ki je zanje ne potrebujemo več.

Akcija bo potekala po načelu blagovne menjave: »PRINESEŠ 5 – ODNESEŠ 5!«

Prineseš npr. tri kose oblačil, ki jih lahko zamenjaš s poljubnimi tremi na izmenjevalnici. Pričakujejo se čista, ohranjena oblačila, obutev v paru, igrače in otroška oprema brez napak. Menja se tekstil za tekstil, igrača za igračo itd. Izmenjava je popolnoma brezplačna.

Oblačila, obutev in igrače lahko tudi samo podarite, če vam ni do izmenjave. Količina tu ni omejena. Potrudili se bomo, da bodo podarjene stvari našle hvaležne lastnike.

Neizmenjane oz. podarjene stvari bodo najprej na voljo otrokom in staršem v naši občini, ki bi jih potrebovali. V ta namen nam lahko že prej zaupate vaše potrebe na e-naslov: lucija.kokelj@gmail.com ali gsm: 041 323 399. Kar pa bo ostalo bomo predali društvu Ekologi brez meja, ki jih bodo posredovali naprej v nove izmenjevalnice ali za poustvarjanje novih oblačil za ponovno uporabo. Če bi kdo izmenjal ali podaril večjo količino oblačil, naprošamo, da se oglasi približno pol ure pred začetkom akcije ali nas predhodno kontaktira na zgoraj navedena e-naslov ali gsm.

Več informacij: Dogodek na Facebooku

Pridi in izmenjaj!

Svet staršev Vrtcev Brezovica s podporo Vrtcev Brezovica, občine Brezovica v sodelovanju z društvom Ekologi brez meja
 
 

Očistimo Slovenijo / World Cleanup

   

Sledite nam

FacebookTwitterYoutubeFeed

Iskanje

Prijava na Čist-E-Novice

CAPTCHA Image
   Naloži novo varnostno kodo