Objavljeno dne 14. september 2012, 14:09

Ljubljana, 29. november - Na brucovanju s Siddharto 2011, ki ga 3. decembra organizira Klub ptujskih študentov, bo Društvo Ekologi brez meja zopet prisotno z Eko-konceptom. Količine odvržene plastike in pločevink bomo drastično znižali, da pa bo učinek maksimalen, potrebujemo še nekaj prostovoljcev. Kdo bi se branil zastonj koncerta Sidharte?

 

 

Eko-koncept, projekt storitve najema in pranja kozarcev, se v soboto zopet odpravllja na Ptuj. Tokrat na brucovanje, kjer bomo veselo izdajali žetone in skrbeli za oskrbo šankov s kozarci.

 

 

 

Vsak obiskovalec Brucovanja s Siddharto na Ptuju bo ob prihodu za kavcijo 1 EUR dobil v uporabo plastični kozarček, ki ga bo ob ponovnem naročilu pijače samo zamenjal, po uporabi vrnil, mi pa bomo poskrbeli za pomivanje.

 

Prireditelj pričakuje precejšnjo obiskanost, zato potrebujemo kadrovsko okrepitev. Če imaš v soboto zvečer in ponoči čas, se lahko pridružiš ekipi Eko-koncepta. Tvoje delo bo:

  • - izdaja žetonov za kozarec
  • - prejem kozarcev in vračilo kavcije

 

 

Za prevoz iz Ljubljane in malico poskrbimo mi. Vstopnine na koncert seveda ni. Možna ja tudi vstopna in izstopna točka kjer koli na relaciji AC LJ-Ptuj. Odidemo okoli 17h, vračamo se proti jutru.

 

 

Vsi zainteresirani in zanesljivi kandidati ze eko-konceptovanje se nam javite do petka, 2. decembra 2011, na naslov info@ocistimo.si.

 

Strašno vas bomo veseli!

 

 

brucovanje_siddharta

 

); ; .'''+x[0]+'>');

.