Ste za to, da gremo naprej? 10-letni izziv #10yearschallenge

Poznate ta 10-letni izziv na družabnih omrežjih? Če ne, nič hudega. Gre za to, da ljudje delijo dve sliki, nastali v razmaku desetih let. Če so slike posameznikov bolj ali manj posrečene, pa aktivnost mnogih organizacij že prerašča v okoljsko in družbeno ozaveščanje. Tudi društvo Ekologi brez meja bo letos praznovalo svoj 10. rojstni dan, zato se počasi pridružujemo izzivu.

 

10yearschallenge compressed

 

obdari-nas

 

Od ideje o združevanju ljudi na temo okolja, ki ni imelo ne pisarne, ne logotipa in nič zaposlenih imamo danes vse to. In seveda še več! Včasih opraskani, obupno revni in razočarani smo bojne rane uspeli obrniti v prednosti. Skoraj nedosegljive ideje so se velikokrat realizirale, a nas niso pustile med oblaki.

 

V 10. leto delovanja smo vstopili s še eno in zadnjič izpeljano akcijo Očistimo Slovenijo, nekaj luštnimi nagradami, zagnanimi novimi projekti in Slovenko leta! Kdo bi si mislil, da bo med vsemi junakinjami, ki presegajo meje mogočega, nastopil čas za tisto, ki se ukvarja s smetmi! 

 

O naših zgodbah tega desetletja vas bomo med letom še podrobneje seznanjali. Če pa menite, da smo na pravi poti in nam želite sporočiti, naj z delom nadaljujemo, lahko to storite tudi tako, da nam

 

donirati19

 

Mi smo veseli, da ste z nami! Še bolj smo veseli, ker smo vsi skupaj veliko naredili za našo zeleno Slovenijo! Mahamo vam v pozdrav! Ekologi brez meja

 

p.s. Lahko nam donirate preko spletne strani, direktno na TRR, če pa ste podjetje, najdete tukaj tudi donatorsko pogodbo.

 

Piše: Slovenka leta :) 

 
 

Očistimo Slovenijo / World Cleanup

   

Sledite nam

FacebookTwitterYoutubeFeed

Iskanje

Prijava na Čist-E-Novice

CAPTCHA Image
   Naloži novo varnostno kodo