Naša vizija: Svet brez odpadkov

V družbi brez odpadkov so odlagališča in sežigalnice nepotrebni, saj proizvajalci preko okolju prijaznega oblikovanja poskrbijo, da vse ločeno zbrane izdelke in materiale vrnemo v tehnološke procese ali jih brez tveganj zaupamo kroženju snovi v naravi. Razvile so se nove oblike storitev najema in popravil izdelkov ter odgovorna potrošnja.

 

 

Naše poslanstvo: Skupaj hitreje premikamo meje

 

Vsak vlak je sestavljen iz niza vagonov. Izkušnja akcij Očistimo Slovenijo nas je naučila, da je najbolj učinkovito gonilo sprememb na vseh nivojih prav gibanje, ki se prične s povezovanjem dovolj velikega števila posameznikov. A za povezovanje je potrebna lokomotiva, ki gibanje potegne do skupnega cilja.

 

Naše poslanstvo je aktivacija, spodbujanje in sodelovanje posameznikov, skupnosti, politike, industrije, podjetnikov ter raziskovalcev na področju učinkovite rabe naravnih virov, ki prinaša nižje stroške, prihrani energijo in odpira nova, zelena delovna mesta. Zato osveščamo in odpiramo možnosti za zmanjševanje nastajanja odpadkov, ločeno zbiranje ter koristno izrabo materialov in snovi v odpadkih.

 
 

Očistimo Slovenijo / World Cleanup

   

Sledite nam

FacebookTwitterYoutubeFeed

Iskanje

Prijava na Čist-E-Novice

CAPTCHA Image
   Naloži novo varnostno kodo