Cenik vsebinskih storitev

StoritevEnotaCena v EUR
Predavanje 'Prazen koš, polna denarnica'1 šolska ura190,00
Delavnica 'Prazen koš, polna denarnica'2 šolski uri320,00
Projekcije filmov 'Ne meč'mo hrane stran!' in 'Smeti'licenca za 1 dan100,00
Uvodna delavnica "Predstavitev zero waste koncepta"do 10 oseb
dodatna oseba
500,00
25,00
Delavnica o zero waste ukrepihdo 15 oseb
dodatna oseba
1200,00
40,00
Sodelovanje na javni predstavitvi "Zero Waste koncepta" v lokalni
skupnosti
sodelovanje300,00
Delavnica za organizatorje prireditev z manj odpadki4 šolske ure500,00
Oblikovanje in priprava programa "Ozelenitev podjetja"1 program800,00
Delovna ura - delo na projektih1 ura15,00
Svetovalna strokovna ura1 ura40,00

Cene ne vsebujejo davka na dodano vrednost. Cenik velja od 1. 6. 2015.

Cenik IT storitev za NVO

Obrazec za spletne donacije NVO

Dodatek za poljubno spletno stran, ki omogoča donacije s kreditnimi karticami. Brez komplikacij, z enostavno namestitvijo — temelji na tehnologiji Aura (iframe). Je varen (SSL, PCI, fraud protection), omogoča poljubna vprašanja in ob vsakem dogodku pošlje še email. Možna uporaba za preprosto spletno trgovino. Izgled je dodatno prilagodljiv preko ločene datoteke CSS. Zbrane donacije prenakazujemo mesečno.

Cena: 25 € vzpostavitev osnovnega obrazca; 7 € mesečna uporabnina; brez transakcijskih stroškov do mesečnega prometa čez 500 €.

Svetovanje in samostojne vzpostavitve sistemov za spletne donacije in plačevanje

Kot storitev nudimo tudi svetovanje in prevzem birokracije pri vzpostavitvi in vzdrževanju lastnih sistemov, računov pri procesorjih plačil (več o naših izkušnjah). Zahtevnejša opravila kot so letni PCI compliance fitness check in posebne integracije so na voljo po višji tarifi.

Cena: 20 €/h, višja tarifa 40 €/h.

CiviCRM

Gre za odprtokodni projekt, ki olajša vodenje stikov, delo z adremami in pošto, člani in prostovoljci, beleženje dogodkov, sledenje dorečenim procesom, donacijam, peticijam … čez vse skupaj pa še napredno iskanje in poročanje. Pripne se na obstoječo stran, ki temelji na Drupalu, Joomli ali Wordpressu.

Cena: brezplačno oz. potni stroški (predstavitev), po dogovoru (svetovanje, integracija, tečaji).

Spletni virman

Za lastne potrebe smo na osnovi Google Docs razvili spletni sistem za vodenje evidence dela. Vsebuje obračune ur, dopustov, bolniških, nadur, pavz, malic, praznikov … in poskrbi, da se vse številke ujemajo. V nadgrajeni različici omogoča še razporejanje oddelanih ur po projektih ali področjih in zanje vodi mesečno ter letno statistiko.

Cena: 100 € (vzpostavitev z manjšimi prilagoditvami, navodila za uporabo, navodila za osveževanje, predstavitev uporabe), +50 € (nadgrajena različica, navodila za uporabo, predstavitev uporabe).

Kozarci za večkratno uporabo

Če bi želeli tudi vi naslednjo prireditev organizirati tako, da bo po njej ostalo manj odpadkov, je eden od najbolj opaznih ukrepov ponudba pijače v plastičnih kozarčkih za večkratno uporabo. 

Prodajamo kozarčke v treh velikostih, in sicer 2 dcl, 3 dcl in 5 dcl. Kozarčki so pralni in primerni za dolgotrajno uporabo, za tople in hladne pijače. Cena za posamezni kozarec je enotna, ne glede na velikost 0,50 € (brez ddv). V primeru, da nabavite cel zaboj, je vračunana cena 20 € za ličen zaboj in 10 % popust na kozarce (brez ddv). Zaboje prevzamete v Ljubljani. Za več informacij nas kontaktirajte na info@ocistimo.si