Zaglavje Podpri nas
V slogi je moč

Čeprav se te dni, tedne in mesece pri Ekologih brez meja vse vrti okrog nevidnih digitalnih odpadkov, pa tistih v fizični obliki ne moremo zanemariti. S ponovitvijo raziskave o nenaslovljeni oglasni pošti izpolnjujemo našo obljubo po zagotavljanju novih podatkov za doseganje pozitivnih sprememb. Je pa za njihovo udejanjanje pomembno, da sodelujemo vsi. Tudi otroci in invalidi, ki jih tokrat posebej izpostavljamo. Prijetno branje in ne pozabite na naše povabilo - odklikajte digitalne odpadke skupaj z nami!

Novice
cover
Odklikaj digitalne odpadke in bodi del največje digitalne čistilne akcije

Akcija Očistimo Slovenijo digitalnih odpadkov je v polnem zagonu, zdaj potrebujemo le še vas! Do 16. marca se nam kadarkoli in kjerkoli pridružite pri najlažji čistilni akciji na svetu.

Preberi več
V gospodinjstvih nezaželene oglasne pošiljke predstavljajo dobro četrtino vseh papirnatih odpadkov

Po slabih petih letih smo ponovili raziskavo o nenaslovljeni oglasni pošti v Sloveniji.

Preberi več
20 delavnic o plastiki in bioloških odpadkih za skoraj 1200 osnovnošolcev

Dvajset delavnic: deset o plastiki in deset o zavrženi hrani na desetih slovenskih osnovnih šolah smo v lanskem letu izvedli v sklopu sodelovanja s podjetjem Plastika Skaza.

Preberi več
Kdo sliši gluhe in vidi slepe?

Vsi si želimo prispevati svoj del k bolj trajnostnem načinu življenja, a kaj ko slep človek niti ne more ločevati svojih odpadkov, čeprav bi si to želel.

Preberi več
Osebno
Odpadni tetrapak v odvoz in reciklažo, oglas različica v3_final pa … na pokopališče odpadnih videov na skupnem strežniku?!

Danes me je čakalo vnašanje popravkov za korporativni video o mlekarni. Verzija dve. Klik na »Save«. 900 MB. Popravljen video prileti nazaj. 920 MB. No, končno lahko vgradimo podnapise. 970 MB.

Preberi več
Ne spreglejte