Avtor: Katja Sreš, dne 1. september 2016, 09:09

Z veseljem sporočamo, da nas bo ob izidu slovenskega prevoda knjige Dom brez odpadkov (Zero Waste Home) obiskala njena avtorica, Bea Johnson. Knjiga je prevedena že v 12 jezikov, avtorica pa je v zadnjih petih letih imela več kot 100 predavanj v 16 državah na petih celinah! Govorila je tako širši publiki kot tudi zaposlenim v velikih podjetjih, svoje izkušnje je s svetom delila tudi na TEDx.

Predavanje z naslovom "Za pol kozarca smeti" bo potekalo v četrtek, 22. septembra, s pričetkom ob 18. uri v Kreativnem centru Poligon v Ljubljani (Tobačna ulica 5).

Njena slikovita predavanja so vedno dobro obiskana, saj zelo simpatično in poljudno prikaže preobrazbo tipično ameriške potrošniške družine v takšno, ki celoletno količino odpadkov spravi v malo večji kozarec za vlaganje.

Vabljeni ste vsi, ki vas ta tematika zanima, seveda pa tudi tisti, ki za to slišite prvič. Ne bom vam žal! Ob koncu predavanj boste lahko avtorici postavili vprašanja, z veseljem pa bo podpisala tudi izvod knjige Dom brez odpadkov.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku. Vstopnine ni! Na dogodku boste lahko kupili knjigo. Kupite pa jo lahko že zdaj v spletni trgovini Zelenci. Celotno vabilo si lahko ogledate tukaj.

 

pomembno obvestilo

Obveščamo vas, da PRIJAV NE SPREJEMAMO VEČ, ker so vsi sedeži že zasedeni. Če želite, nam lahko vaše podatke pošljete na e-naslov: helena.nieboer@ocistimo.si, da vas uvrstimo na čakalno listo. V primeru odpovedi, vas bomo nemudoma obvestili in ponudili izpraznjen sedež. Brez potrjene registracije oz. pisne potrditve pa udeležba ni možna. Hvala za razumevanje!

Dodatne informacije:

  • Ekologi brez meja, info@ocistimo.si, 040 255 433
  • Organizatorja: Tehniška založba Slovenije, Društvo Ekologi brez meja
  • Sponzor: Antiq Palace Hotel & Spa Ljubljana

Dom brez odpadkov fb event