Avtor: EBM, dne 1. december 2016, 11:12

Dragi prijatelji in prijateljice narave! Ali veste, da obstaja kup mojstrov, ki še vedno znajo zašiti čevlje? Popraviti sušilec za lase? Zakrpati potovalko? Poravnati zvito kolo? In da je možno izmenjavati oblačila, obutev, zelenjavo, knjige in druge predmete marsikje v Sloveniji?

EBM misija

Radi bi zbrali 5.000 evrov za naše delovanje in pripravo zemljevida Popravi, zamenjaj z naslovi čevljarjev, krojačev, šiviljami, manjšimi servisi za to in ono ter podatki o organizacijah in krajih, kjer lahko kaj zamenjate. Zemljevid bomo seveda sproti nadgrajevali in urejali. Podoben zemljevid smo že pripravili, zemljevid s trgovinami brez embalaže, ki vsebuje že preko 70 vnosov.

doniranje1

Kar se tiče našega okolja, smo kot družba malce zabredli, se vam ne zdi? A ni rečeno, da je vsega konec. Imamo tudi dobro novico. Še nikoli do sedaj se ni toliko govorilo o okolju. In, hej, vedno več nas verjame, da še lahko kaj storimo!

Tudi Ekologi brez meja verjamemo! Verjamemo v svet brez odpadkov. Kjer vse lepo kroži. Kot v naravi. Pri nas kroži tekstil od rok do rok. Kroži ideja o Zero Waste občinah. O turističnih krajih brez odpadkov. In o krožnikih, s katerih ne stresamo hrane v smeti. Kaj vse smo v letošnjem letu storili, da bi bilo odpadkov manj, si lahko pogledate tukaj. .

Želimo si, da bi med nami še bolj krožile stvari in da bi jih vsaj kako znali popraviti! Zato se zdijo prave informacije še kako pomembne. Zemljevidi so res uporabna stvar! Zelo enostavno nas lahko podprete preko klika na spodnji gumb.

doniranje2

Naj se v naše kraje vrnejo mali obrtniki!

Hvala vam, ker verjamete!

Vaši Ekologi brez meja

p.s. Ne pozabite, računamo na vašo pomoč! Zemljevid je lahko pripravljen že pred koncem leta! Mi pa vam obljubimo, da bomo še dolgo brskali po kantah namesto vas in težili politikom! Ni problema!

p.p.s. Lahko nam namenite tudi #nulapet dohodnine

donacija19122016