Objavljeno dne 20. march 2015, 09:03

Pomlad je čas čiščenja. Ne zgolj naši domov, ampak tudi naše okolice. Številne lokalne skupnosti tudi letos organizirajo čistilne akcije. Preglejte seznam akcij, ki bodo potekale letošnjo pomlad. Če organizirate čistilno akcijo in bi želeli, da vas dodamo na seznam, nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. lahko sporočite, kdaj in kje bo potekala. 

 

Ljubljana Rakova Jelša2 Foto Tanja Ristič

Pridružite se čistilnim akcijam po Sloveniji! (foto: Tanja Ristič)

 

Čistilnih akcij ne organiziramo mi, zato se za vse dodatne informacije obrnite neposredno na organizatorje v vaši skupnosti. 

 

Borovnica

Kdaj: sobota, 28. marec, ob 8.00

Zbirališče: pred stavbo Občine Borovnica

Organizator: Občina Borovnica, koordinator je Turistično društvo Borovnica

 

Ljubljana - Očistimo Savski hrib (Dan za spremembe)

Kdaj: sobota, 28. marec, ob 10.00

Zbirališče: pred Knjižnico reči, Belokranjska 6, Ljubljana

Organizator: Prostorož/Knjižnica reči

 

Maribor - Mestna četrt Magdalena

Kdaj: sobota, 11. april, od 8.00 do 12.00

Zbirališče: MČ Magalena, Magdalenski park, parkirišče pred Orientom, pred skladiščem Rdečega križa, pred železniško postajo Studenci, pred mariborskim dvorom, pred Karanteno, ob križišču Lihartova - Titova

Organizator: MČ Magdalena

Več informacij: Vitor Zečič (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

 

Medvode

Kdaj: sobota, 28. marec

Več informacij: Matevž Jekler (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.