Objavljeno dne

Ljubljana, 18. maj – Blok Party, najbolj nora zabava med bloki, se bo letos odvil že tretjič. V soboto, 26. maja, se bo pred Osnovno šolo Savsko naselje na Matjaževi 4 v Ljubljani vse od 9. do 22. ure odvijala cela vrsta delavnic in nastopov. Ker bomo na dogodku prisotni tudi Ekologi brez meja, bo ta še posebej ekološko obarvan. Pa je na boste manjkali?

 

Tokrat nas bodo na Blok Partyju nepozabno zabavali Alya, Maja Keuc, Adi Smolar, Trkaj, Emkej, Sausages, Xzequtifz, Half Naked, Omar Naber, Jacuzzy, Da Kru, Lina Kuduzović, Katarina Mala, Los Ventilos, The Fakkers, Jerica Haber, #wwwhbend, Žaggar in še 13 osnovnih šol s svojim programom, mjuzkli, Bboy delavnice, športne igre, srečelov ...

blokpartyFoto: Martin Rotovnik, BLOK PARTY 2011

Da pa se zabava ne bi končala z velikimi kupi odpadkov, bomo poskrbeli Ekologi brez meja, in sicer tako da bomo obiskovalcem ponudili kozarčke za večkratno uporabo in zagotovili, da bodo čisto vsi odpadki pristali v zabojnikih za ločeno zbiranje odpadkov. Storitev najema in pranja kozarčkov sicer poteka v okviru projekta Eko-koncept, katerega cilj je zmanjšati količino odpadkov na javnih prireditvah in tudi na ta način poskrbeti za naše okolje. Na družabnih prireditvah namreč nastanejo večje količine odpadkov, ki nato običajno pristanejo med mešanimi odpadki, kamor seveda ne sodijo. 

 

 

Več o dogodku:https://www.facebook.com/events/356701051033142/

 

Se vidimo?

 

); ; .'''+x[0]+'>');

.