Zabavno spoznavanje Ljubljane

Bi radi, da je naslednji team building drugačen, trajnostno obarvan? Iščete zanimive popestritve za dogodke za vaše zaposlene? A ne bi bilo super, če bi se vaši zaposleni med reševanjem skupnih izzivov tudi nekaj koristnega naučili?

Zero Waste Hunt je zabavno spoznavanje Ljubljane, ki vas vodi mimo najpomembnejših turističnih točk, ob tem pa usmerja pozornost na trajnostne možnosti, ki jih ponuja prestolnica. Reševali boste uganke, iskali zero waste točke, spoznavali mesto in se medtem zabavali. Večje število udeležencev omogoči tudi tekmovanje med samimi ekipami.

Kaj potrebujemo za izvedbo zero waste hunta?

Vse potrebne pripomočke: uganke, navodila in zemljevide prinesemo s sabo na dogovorjeno zbirno mesto v Ljubljani. Udeleženci potrebujejo le nekaj dobre volje za hojo po Ljubljani.

Podrobnosti izvedbe zero waste hunta

  • Preizkusite se v reševanju različnih ugank in mimogrede spoznajte še trajnostne možnosti, ki jih ponuja naša prestolnica.
  • Trajanje teambuilldinga: 90 min
  • Cena na osebo: 20 € + DDV.
  • V ceno sta vključena izvedba zero waste hunta s predstavnikom Ekologov brez meja, ter praktično darilo za zmagovalno ekipo.
  • Zero waste hunt lahko hkrati izvedemo z do 40 zaposlenimi (če je udeležencev več, igro izvedemo v zaporednih terminih).
  • Program lahko izvedemo v slovenščini ali angleščini.

S sodelovanjem podprete naše delo in trud na področju preprečevanja nastajanja odpadkov.

Kdaj lahko začnemo s team buildingom?

Lahko že takoj! Prijavite se na povezavi in kontaktirali vas bomo glede podrobnosti izvedbe.

Zasnova team building igre: Ekologi brez meja, Fotografije: Boštjan Selinšek

Imate še kakšna vprašanja?

Povprašajte Ano, ki vam z veseljem odgovorila na morebitne dileme: ana.golja@ocistimo.si ali nas pokličite na 040 255 433.