Objavljeno dne 6. december 2017, 13:12

Obiskovalci trgovine Zelenci lahko vse nakupe opravijo doma, medtem ko pijejo čaj in grizljajo piškote. Brez gneče, vozičkov, špičastih komolcev, premrlih nog in slabe volje.

 

Nabor trajnih izdelkov je primeren tako za strastne sledilce Zero Waste filozofije kot tudi tiste, ki se šele odločajo, da je potrebno počasi a zanesljivo spreminjati življenjski stil, če želimo ohraniti planet. Če kupujete za druge, manj okoljsko ozaveščene prijatelje, je tovrstno darilo tudi prijazen namig, da je čas za spremembe.

 

Kaj imajo naši kupci najraje:

  1. Zelenci – komplet treh lahkih vrečk za nakup sadja in zelenjave
  2. Čebelice – Bee's Wrap naravne, pralne folije za zavijanje in shranjevanje živil – v različnih velikostih in kombinacijah.
  3. Vejibag – posebna bombažna vrečka, v kateri zelenjava ostane sveža in nepoškodovana dolgo časa.
  4. Stasher vrečka za shranjevanje živil iz platinum silikona – materiala, ki ne škoduje zdravju in je odporen na velike temperaturne spremembe, zato ga lahko pospravimo v zmrzovalnik ali damo v pečico.
  5. Blu mikrobiološka čistila – preverjeno – ko jih enkrat preskusiš nočeš nobenih drugih več.

 

BeesWrap3576

 

Vsi ti izdelki pomagajo korak po korak odstraniti iz življenja nepotrebno navlako. Manj stvari, manj čiščenja in pospravljanja, več časa za ustvarjalno preživljanje časa ali pa lenarjenje. Včasih si mora človek privoščiti tudi to!

 

Naši kupci so v glavnem posamezniki, a nas je izredno presenetilo dejstvo, da se je ob koncu leta kar nekaj podjetij odločilo nagraditi svoje zaposlene z izdelki v trgovini Zelenci. Vse več ljudi namreč prepoznava pomen kakovostnih, okolju prijaznih daril, ki niso zares poceni, a vsekakor niso cenena.

 

Do konca leta nas loči le še nekaj tednov. Če ste eden tistih, ki ste se odločili, da ne boste brezglavo zapravljali, a tudi nimate časa, volje ali znanja, da bi doma sami ustvarjali marmelade in piškote, vas vabimo, da prebrskate naše virtualne police, nas pokličete za nasvet ali pa kar pridete na obisk ter si ob čaju v miru ogledate in potipate naše zaklade.

 

Prav tako vabimo tudi manjša podjetja, ki bi rada nagradila svoje zaposlene z drugačnimi darili, da nas obiščejo na spletni strani Zelenci ali nas osebno obiščejo v pisarni Društva Ekologi brez meja na Trubarjevi 50 v Ljubljani.

 

Do konca decembra še vedno velja tudi brezplačna poštnina za nakupe nad 35€.

 

Zelenci vam želimo uspešno leto 2018!

 

Piše: Helena Nieboer