Avtor: Katja Sreš, dne 13. february 2017, 12:02

Ob koncu lanskega leta smo vas prosili za pomoč. Pričeli smo z zbiranjem 5.000 € za naše delovanje in pripravo zemljevida “Popravi, zamenjaj” z naslovi čevljarjev, krojačev, šiviljami, manjšimi servisi za to in ono ter podatki o organizacijah in krajih, kjer lahko kaj zamenjate. Hvala vsem, ki ste verjeli v našo misijo. Z vašo pomočjo nam je do tega trenutka uspelo nabrati 1151,44 €. Sredstva še vedno zbiramo in ciljamo na zastavljeni cilj!

 

Kljub temu, da (še) nismo dosegli zastavljenega cilja 5.000 eur, vaša donacija ni bila zaman! Povezali smo se z istomislečim partnerjem s področja spletnih mest, s katerim bi projekt izdelave zemljevida izvedli še bolj kakovostno in mogoče celo nadgradili. Verjamemo, da vam bomo v prihodnjih mesecih lahko predstavili privlačen, preprost in uporaben zemljevid, s katerim boste našli vse potrebne informacije za popravilo ali izmenjavo reči ter posledično zmanjševanje količine odpadkov.

 

Z ‘zbiralno akcijo’ pa še vedno nadaljujemo. Preprosto, hitro in varno nas lahko s spletnim plačilom podprete tukaj. Hvala, ker vam ni vseeno!

 

 TR 4666

Urša, Jaka, Helena, Katja in Erika - Ekologi brez meja se zahvaljujemo vsem podpornikom (foto: Tanja Ristič)

 

Piše: Katja Sreš