Avtor: Barbara Zorko, dne 18. october 2019, 10:10

Ste vedeli, da nam lahko donirate povprečno 10 evrov, ne da bi morali sploh odpreti denarnico? Donacija 0,5 % dohodnine je način, ki vas popolnoma nič ne stane, koristi pa tako nam kot tudi vam.

Z vašo pomočjo bomo lahko, denimo, izvedli predavanje za skupino šolskih otrok, na poti k manj odpadkov usmerili novo slovensko občino ali vladi predlagali dodatne zakonodajne ukrepe, s katerimi bo naš svet za odtenek čistejši. 

Postopek je preprost: izpolnite obrazec na tej povezavi in ga pošljite na naslov Ekologi brez meja, Trubarjeva 50, 1000 Ljubljana. Lahko pa to storite tudi prek E-davkov, za kar NE potrebujete digitalnega potrdila. 

IZJEMNA PONUDBA 

Za vse, ki nam boste poslali 2 izpolnjena veljavna obrazca za dohodnino, smo pripravili zahvalo: enkratni 10 % popust za nakup izdelkov v naši spletni trgovini Zelenci, kjer se virtualne police šibijo od izdelkov za dom z manj odpadki. Pri pošiljanju obrazcev preprosto dodajte email naslov, kamor vam bomo poslali kodo za popust ali nam v primeru oddaje prek E-davkov na elektronski naslov info@ebm.si pošljite fotografijo ali posnetek zaslona končane oddaje obrazcev.

Z jasno vizijo in zagnano ekipo je mogoče doseči marsikaj. Samo v lanskem letu smo tako med drugim povezali desettisoče Slovencev v akciji Očistimo Slovenijo, s Tekstilnico preprečili več kot tono zavrženega tekstila ter ozaveščali o plastičnih izdelkih za enkratno uporabo. Pomagajte nam, da se bomo lahko še naprej borili za svet z manj odpadki.

Za svet brez smeti, z ljudmi kot ste vi! Hvala, ker boste k namenitvi dela dohodnine spodbudili tudi svojega soseda, frizerko in učitelja.