Objavljeno dne 22. september 2012, 10:09

Medsebojna pomoč in razumevanja sta ključa do rešitve marsikatere težave, če pa k temu dodamo še medgeneracijsko sodelovanje, je uspeh skoraj zagotovljen. Ekologi brez meja temu z veseljem pritrdimo, zato smo se kot prostoovljci že vključili v projekt Simbioz@. V oktobru bomo starejše učili osnov dela z računalnikom. Pridružite se nam tudi vi!

 

 

Simbioza_logo Ostanimo_v_stiku

 

V tednu od 17. do 21. oktobra 2011 se bo po vsej Sloveniji odvijal prostovoljni projekt Simbioz@ e-pismena Slovenija, s katerim želimo mladi prostovoljci na brezplačnih delavnicah starejšim udeležencem pokazati in jih navdušiti nad uporabo računalnikov ter interneta. Mladi bomo svoje znanje in izkušnje prenašali na dedke in babice, ki bodo z našo pomočjo naredili prve korake v svet računalništva. Osvojene veščine bodo udeležencem delavnic pomagale do bolj aktivnega, kakovostnega in mladostnega vsakdana.

 

Nekaj utrinkov z delavnic projekta Simbioz@:

Murska_sobota Opismenjevanje_090_edit

(foto: arhiv Simbioz@)

 

Vsi, ki se želite udeležiti računalniškega izobraževanja oziroma kot mladi prostovoljci želite pomagati pri izvedbi projekta Simbioz@, se prijavite na spletne strani www.simbioza.eu.

 

Starejši udeleženci se lahko na delavnice prijavite tudi preko brezplačne telefonske številke 080 47 47 ali na vpisnih mestih po vsej Sloveniji.

Prostovoljci se lahko prijavite izključne preko spleta, ob prijavi pa ne pozabite navesti tudi termina in lokacije, kjer bi kot prostovoljci želeli sodelovati.

 

Za več informacij lahko pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 47 47.

 

 

); ; .'''+x[0]+'>');

.