Avtor: EBM, dne 1. february 2018, 06:02

Pozdravljeni vsi! Aktivni in tisti, ki ste pokazali interes za sodelovanje pri akciji Očistimo Slovenijo 2018! Kljub morebitnemu navideznemu zatišju očitno vstopamo v fazo, ki bo organizacijsko postala bolj intenzivna. 

 

Zato vas vabimo na ponovno srečanje vseh, ki smo pripravljeni aktivno poprijeti za delo.
Srečali bi se v torek, 6. februarja 2018, ob 17. uri v veliki sejni sobi Doma občanov Nove Fužine Ljubljana (Preglov trg 15). 

 

Tokrat bo srečanje bolj ciljno naravnano:

1. Predstavitve in poročanja:

  • predstavitev dosedanje organizacije akcij Očistimo Slovenije (ker opažamo, da nam bo osvežitev spomina oz. informacija o tem vsem prav prišla)
  • kaj smo Ekologi brez meja delali po letu 2012 (ker se je tudi v tem času marsikaj dogajalo)
  • pa še kratek report s konference Let's Do It, ki se je zgodila prejšnji teden (ker bosta lahko Jaka in/ali Nara podelila svež navdih)

2. Predstavitev dosedanjih p(d)ogovorov (z oglaševalskimi agencijami, med nami itd.) (da osvežimo spomin in si poročamo, kaj je do sedaj narejenega)

3. Določitev in sprejetje dogovorov (načel) našega delovanja in komunikacijskih poti (ker je prav, da si postavimo pravila pa še lažje je tako delati)

4. Prevzem konkretnih zadolžitev (ker je zdaj že skrajni čas za to)

 

Ker je v tej fazi pomembno, da se lahko vsi drug na drugega maksimalno zanesemo, bomo v nadaljevanju v kakršnokoli komunikacijo vključevali tiste, ki boste lahko prišli na srečanje ali pa se boste javili s konkretnim predlogom, kje boste prispevali. Oblikuje se nabor konkretnih zadolžitev, zato bi radi za naloge, ki jih naša trenutna zasedba ne bo mogla prevzeti, poiskali nove prostovoljce.

 

PRIJAVA NA SREČANJE je obvezna!
Delo v skupinah se bo nadaljevalo tudi v prihodnje, prihodnje skupno srečanje pa bo predvidoma v torek, 20. februarja.

 

Zdaj pa še DOMAČA NALOGA :)Če si še niste ogledali spletne strani globalne akcije ali pa vsaj ene od spletnih strani prejšnjih akcij (2010 in 2012), je zdaj skrajni čas za to. Vabljeni tudi k všečkanju itd. kanalov na družabnih omrežjih, ki bodo aktualna tudi za akcijo: Facebook stran EBM | Twitter @ocistimo | Instagram ekologibrezmeja

 

Upamo, da se srečamo v čim širšem krogu!

 

Čisto za konec pa podelimo še skrivnost - video, ki nam je velikokrat v navdih, ko že mislimo, da je vse brezveze ;) 

 

os12 kt

(foto: Katarina Trstenjak)