Pridruži se nam

Zakaj postati član?

 

Društvo si želi biti odprto stičišče za uveljavljanje in širjenje novih idej ter pobud s področja varstva okolja. Aktivno sodelovanje članic in članov je zato dobrodošlo in zaželeno. V ta namen imamo občasne sestanke in dopisni seznam. Trenutno aktualni projekti so našteti pod zavikom Projekti.

 

S članstvom boste podporo društvu izrazili tudi v obliki simboličnega finančnega prispevka, ki bo prispeval k uresničevanju naših zamisli in pobud. V društvu si bomo prizadevali, da bomo dodali svoj košček k mozaiku vsega dobrega, ki se dogaja na svetu. Vabimo vas, da tudi vi postanete del teh sprememb!

 

Ugodnosti za podpornike:

- brezplačen obisk vseh izmenjav oblačil Tekstilnica v letu 2018,

- prednost pri internih dogodkih in dogodkih z omejenim številom prisotnih (npr. mednarodne izmenjave),

- enkratni 10 % popust v spletni trgovini http://trg.ebm.si/ (piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.),

- brezplačna udeležba na strokovnih ekskurzijah društva.

 

Kako?

Prijavnica je na voljo tukaj. Izpolnjeno pošljite na društveni naslov.

 

Članarina je 30 € na koledarsko leto. Nakažite jo na naš bančni račun SI56 0201 0025 8264 309, odprt pri Novi Ljubljanski banki, s sklicem 00 200 in namenom "Članarina 20XX" (koda: OTHR). 

 

Prostovoljno delo:

Vsi člani, ki boste aktivno sodelovali pri delu društva in v koledarskem letu opravili vsaj 40 ur prostovoljnega dela (pri aktivnih in prihodnjih projektih društva ali samostojnem delu s področja delovanja društva), boste v bodočem koledarskem letu oproščeni članarine.

 

Ekologi brez meja odgovarjamo:

Zakaj sem član/ica društva Ekologi brez meja?

 
 

Očistimo Slovenijo / World Cleanup

   

Sledite nam

FacebookTwitterYoutubeFeed

Iskanje

Prijava na Čist-E-Novice

CAPTCHA Image
   Naloži novo varnostno kodo