CENIK IT STORITEV ZA NVO

Obrazec za spletne donacije NVO

Dodatek za poljubno spletno stran, ki omogoča donacije s kreditnimi karticami. Brez komplikacij, z enostavno namestitvijo — temelji na tehnologiji Aura (iframe). Je varen (SSL, PCI, fraud protection), omogoča poljubna vprašanja in ob vsakem dogodku pošlje še email. Možna uporaba za preprosto spletno trgovino. Izgled je dodatno prilagodljiv preko ločene datoteke CSS. Zbrane donacije prenakazujemo mesečno.

Cena: 100 € vzpostavitev osnovnega obrazca; 10 € mesečna uporabnina; brez transakcijskih stroškov do mesečnega prometa čez 500 €.

Svetovanje in samostojne vzpostavitve sistemov za spletne donacije in plačevanje

Kot storitev nudimo tudi svetovanje in prevzem birokracije pri vzpostavitvi in vzdrževanju lastnih sistemov, računov pri procesorjih plačil (več o naših izkušnjah). Zahtevnejša opravila kot so letni PCI compliance fitness check in posebne integracije so na voljo po višji tarifi.

Cena: 20 €/h, višja tarifa 40 €/h.

CiviCRM

Gre za odprtokodni projekt, ki olajša vodenje stikov, delo z adremami in pošto, člani in prostovoljci, beleženje dogodkov, sledenje dorečenim procesom, donacijam, peticijam … čez vse skupaj pa še napredno iskanje in poročanje. Pripne se na obstoječo stran, ki temelji na Drupalu, Joomli ali Wordpressu.

Cena: brezplačno oz. potni stroški (predstavitev), po dogovoru (svetovanje, integracija, tečaji).

Spletni virman

Za lastne potrebe smo na osnovi Google Docs razvili spletni sistem za vodenje evidence dela. Vsebuje obračune ur, dopustov, bolniških, nadur, pavz, malic, praznikov … in poskrbi, da se vse številke ujemajo. V nadgrajeni različici omogoča še razporejanje oddelanih ur po projektih ali področjih in zanje vodi mesečno ter letno statistiko.

Cena: 100 € (vzpostavitev z manjšimi prilagoditvami, navodila za uporabo, navodila za osveževanje, predstavitev uporabe), +50 € (nadgrajena različica, navodila za uporabo, predstavitev uporabe).