CENIK IT STORITEV ZA NVO

Gumbi za spletne donacije NVO

Dodatek za poljubno spletno stran, ki omogoča donacije s kreditnimi karticami. Brez komplikacij, z enostavno namestitvijo na večino glavnih vrst spletnih portalov oziroma na poljubno stran (HTML). Na tak način je dosežena maksimalna varnost (SSL, SCA, fraud protection), hkrati pa se izognete vsej birokraciji z vzpostavitvijo in skladnostjo s standardi PCI. Možna uporaba za preprosto spletno trgovino. Zbrane donacije prenakazujemo mesečno.

Cena: 25 €/h vzpostavitev; 5 € mesečna uporabnina; brez dodatnih transakcijski stroškov do mesečnega prometa čez 500 €.

Svetovanje in samostojne vzpostavitve sistemov za spletne donacije in plačevanje

Kot storitev nudimo tudi svetovanje in prevzem birokracije pri vzpostavitvi in vzdrževanju lastnih sistemov, računov pri procesorjih plačil. V članku si lahko preberete več o naših izkušnjah z iATS, po novem pa delamo z bolje podprtim Stripe. Zahtevnejša opravila kot so letni PCI compliance fitness check in posebne integracije so na voljo po višji tarifi.

Cena: 25 €/h, višja tarifa 50 €/h.

CiviCRM

Gre za odprtokodni projekt, ki olajša vodenje stikov, delo z adremami in pošto, člani in prostovoljci, beleženje dogodkov, sledenje dorečenim procesom, donacijam, peticijam … čez vse skupaj pa še napredno iskanje in poročanje. Pripne se na obstoječo stran, ki temelji na Drupalu, Joomli ali Wordpressu.

Cena: brezplačno oz. potni stroški (predstavitev), po dogovoru (svetovanje, integracija, tečaji).

Spletni virman

Za lastne potrebe smo na osnovi Google Docs razvili spletni sistem za vodenje evidence dela. Vsebuje obračune ur, dopustov, bolniških, nadur, pavz, malic, praznikov … in poskrbi, da se vse številke ujemajo. V nadgrajeni različici omogoča še razporejanje oddelanih ur po projektih ali področjih in zanje vodi mesečno ter letno statistiko.

Cena: 100 € (vzpostavitev z manjšimi prilagoditvami, navodila za uporabo, navodila za osveževanje, predstavitev uporabe), +50 € (nadgrajena različica, navodila za uporabo, predstavitev uporabe).

NAŠE NAJLJUBŠE POHVALE

Zveza prijateljev mladine Slovenije se je z Jako Kranjcem lotila projekta, ki je zahteval veliko samoiniciativnosti, vztrajnosti, natančnosti in inovativnosti. Jaka je uspel vse to združiti pri kreiranju rešitve za našo idejo, da bi imeli spletni obrazec za donacije. Uspelo nam je - oblikovati obrazec, ki bo fizičnim osebam omogočal nakazilo donacije v le nekaj korakih. Na videz zelo enostavna zadeva (spletno nakazilo), ki je implementirana praktično že na vsakem koraku, je bila za humanitarno organizacijo kot smo mi – Zveza prijateljev mladine Slovenije, nek povsem nov izziv, ki se ga ne da skopirati od nikoder. Pravzaprav ga nima še nobena humanitarna organizacija v Sloveniji. Hvala Jaka za potrpežljivost in vztrajno iskanje rešitev pri vseh izzivih, ki smo jih pri oblikovanju tega spletnega obrazca imeli. 

 

Zveza prijateljev mladine Slovenije