Avtor: Katja Sreš, dne 14. march 2022, 10:03

“Prosimo vas za pet minut vašega časa in odgovore na kratek vprašalnik”. Mnogokrat smo vas tako že nagovorili. Ko smo se ukvarjali z zavrženo hrano, oblačili in celo gradbenimi odpadki. Vsakokrat ste nam priskočili na pomoč - hvala! Nikoli pa vas prav zares še nismo vprašali, kaj si mislite o nas. Da kovačeva kobila odslej ne bo več bosa, to spreminjamo in vas prosimo za pet minut vašega časa.

Začenjamo z glavnim medijem, ki je pripeljal ta članek do vas. To so Čist-e-novice, ki mesečno izhajajo že od leta 2010. Če grobo preračunamo to pomeni 132 izdaj. Pred dvema letoma smo koncept našega mesečnika osvežili, zdaj pa je napočil čas za evalvacijo. Zanima nas, ali med vso digitalno navlako prinaša v vaš predal kakšno dodano vrednost oziroma kaj izboljšati, da bi temu bilo tako. Predvsem pa nas zanima, a kdo to sploh bere. 

Glede na pretekle izkušnje vašega odziva bomo že kar zdaj rekli hvala, da si boste vzeli čas. In hvala vsem, ki ČEN priporočate tudi drugim, ga uporabljate za navdih pri svojem delu in motivacijo za spremembe. 

Z zadnjo osvežitvijo smo ČEN-u dodali tudi kolumne tujih avtorjev

Article intro image

Kolumna: Podatki, podatki, podatki … odpadki?

15. january 2024
Moj navadni služben torek se začne s kavo in telefonom. Odprem služben mail, preberem novice, pogledam kak TikTok, poslikam čudovit sončni vzhod (2 ali 3 slike »za ziher«), vse gre spontano in niti pomislim ne, kaj se dogaja v ozadju naprave, zakaj se telefon s časom segreje. In tako… Preberi več
Article intro image

Kolumna: Božič, ta najpotratnejši čas v letu

12. december 2023
Objava znane Slovenke, božična okrasitev domačega stopnišča z več kot stotimi baloni, je na Instagramu prejela že skoraj 2000 všečkov in številne vzdihe v stilu ‘’lepo kot v Hollywoodu’’. To mi da misliti, da večina Slovenije praznični čas še… Preberi več