Magičen načrt z Jankom in Metko

Bi radi, da je naslednji team building drugačen, trajnostno obarvan? Iščete zanimive popestritve za dogodke za vaše zaposlene? A ne bi bilo super, če bi se vaši zaposleni med reševanjem skupnih izzivov tudi nekaj koristnega naučili?

Ekologi brez meja smo razvili prav posebno team building igro na temo zavržene hrane. Gre za več različnih nalog, narejenih po principu Escape room iger.

Vse se bo vrtelo okoli zavržene hrane ...

Vsi poznamo zgodbo o Janku in Metki. Vsaj nekaj osnovnih delov: da sta se izgubila v gozdu, da sta za iskanje poti nazaj drobila drobtinice kruha, da sta našla hiško iz samih sladkarij, ki pa je pripadala zlobni čarovnici.

Janko in Metka imata v letu 2022 drugačne probleme. Ker je minilo že toliko časa od takrat, ko sta bila revna in lačna, sta pozabila, kako skrbno ravnati s hrano, zato jo pogosto zavržeta. Zavržena hrana pa ne škodi samo okolju in družinskemu proračunu, počasi se začenja krepiti tudi duh zle čarovnice, ki jima postavi ultimat: če bosta stran vrgla samo še eno skorjo kruha, jima bo pobrala vse svoje zaklade in spet bosta revna kot nekoč. Jima bo uspelo pravočasno najti magičen Načrt za dom brez zavržene hrane?

Kaj potrebujemo za izvedbo team building igre na temo zavržene hrane?

Vse potrebne pripomočke: zabojček z ugankami, pripomočki in navodili prinesemo s sabo na lokacijo, kjer želite izvedbo: pridemo lahko na vaše podjetje, lokacijo team buildinga, ali se dogovorimo za kakšen drug prostor po izbiri. Potrebujemo le mizo s stoli za sodelujoče.

Naš predstavnik bo ves čas z ekipami, da igralce usmerja in jih vodi pri reševanju izziva.

Podrobnosti izvedbe team building igre

  • Preizkusite se v reševanju različnih ugank in se mimogrede naučite še koristnih nasvetov za manj zavržene hrane!
  • Trajanje teambuilldinga: 150 min
  • Cena na osebo: 25 € + DDV
  • V ceno je vključen izvedba delavnice in team building igre na temo zavržene hrane s predstavnikom Ekologov brez meja, ter praktično darilo za zmagovalno ekipo.
  • Team building igro na temo zavržene hrane lahko hkrati izvedemo z do 24 zaposlenimi (če je udeležencev več, igro izvedemo v zaporednih terminih).
  • Program lahko izvedemo v slovenščini ali angleščini.

S sodelovanjem podprete naše delo in trud na področju preprečevanja nastajanja odpadkov.

Kdaj lahko začnemo s team buildingom?

Lahko že takoj! Prijavite se na povezavi in kontaktirali vas bomo glede podrobnosti izvedbe.

Zasnova team building igre: Ekologi brez meja, oblikovanje: Kristina Ramšak Špilar, Fotografije in video: Polona Ponikvar

Imate še kakšna vprašanja?

Povprašajte Barbaro, ki vam z veseljem odgovorila na morebitne dileme: barbara.kirn@ocistimo.si ali nas pokličite na 040 255 433.