Avtor: Helena Nieboer, dne 6. february 2020, 13:02

Ko se začne prebujati narava, je ravno pravi čas, da se prebudimo z njo tudi mi – počistimo naše domove, se znebimo navlake, poskrbimo za našo dušo in telo. Če ne vemo kako, s čim in kdaj, predlagamo, da obiščete sejem Altermed v Celju v času od 13. do 15. marca 2020. Kot je že tradicija, v tem času pospravijo pod streho vse marčne sejme z različno tematiko. Z nakupom ene vstopnice lahko obiščete še Festival kave, Kulinart, Floro, med vikendom pa še Poroko in ApiSlovenija.

Kjer se dogajajo dobre stvari za okolje, naravo in nas same, smo zraven tudi Ekologi brez meja. Letos bomo spet imeli stojnico s ponudbo najbolj kakovostnih izdelkov za večkratno uporabo iz naše spletne trgovine Zelenci, obiskovalcem pa bomo v enournem predavanju Prazen koš, polna denarnica, razkrili skrivnosti doma brez odpadkov. Boste videli, da je to čisto lahko, pa še čas in denar prihranite!

Ekologi brez meja bomo na sejmu Altermed prisotni samo 14. marca, zato si že danes zabeležite v koledar. Pa ne pozabite si vzeti čas še za obisk Celja, prelepega mesta ob Savinji!