Vidkova skrivna koda tekstilne revolucije

Bi radi, da je naslednji team building drugačen, trajnostno obarvan? Iščete zanimive popestritve za dogodke za vaše zaposlene? A ne bi bilo super, če bi se vaši zaposleni med reševanjem skupnih izzivov tudi nekaj koristnega naučili?

Ekologi brez meja smo razvili prav posebno team building igro na temo odpadnega tekstila. Gre za več različnih nalog, narejenih po principu Escape room iger.

Vse se bo vrtelo okoli odpadnega tekstila ...

Se spomnite Vidka in njegove srajčice, ki jo je dobil s pomočjo številnih gozdnih živali?

Ko je Videk odrastel, je videl, kako malomarni smo postali ljudje in koliko oblačil ima vsak izmed nas. Ker se je iz otroštva spomnil, koliko truda je potrebnega, da nastane ena srajčica, nikakor ni mogel razumeti, kako so oblačila danes lahko tako poceni. Zgroženo je opazoval kupe oblačil, ki so jih njegovi sosedje odlagali v zabojnike z oblačili – veliko oblačil se mu je zdelo še popolnoma nenošenih. Videk se je zato odločil, da želi nekaj spremeniti. Vsem ljudem bo predal sporočilo o tem, kako problematična je tekstilna industrija in kako lahko sami poskrbimo, da bodo naša oblačila prijazna do okolja, zato je razvil tole igro. Vam bo uspelo pravočasno razvozlati njegovo skrivno kodo tekstilne revolucije in prispevati svoj mozaik k boljšemu ravnanju s tekstilnimi odpadki?

Kaj potrebujemo za izvedbo team building igre na temo odpadnega tekstila?

Vse potrebne pripomočke: zabojček z ugankami, pripomočki in navodili prinesemo s sabo na lokacijo, kjer želite izvedbo: pridemo lahko na vaše podjetje, lokacijo team buildinga, ali se dogovorimo za kakšen drug prostor po izbiri. Potrebujemo le mizo s stoli za sodelujoče.

Naš predstavnik bo ves čas z ekipami, da igralce usmerja in jih vodi pri reševanju izziva.

Podrobnosti izvedbe team building igre

  • Preizkusite se v reševanju različnih ugank in se mimogrede naučite še koristnih nasvetov za manj odpadnega tekstila!
  • Trajanje teambuilldinga: 150 min
  • Cena / osebo: 25 € + DDV.
  • V ceno je vključen izvedba delavnice in team building igre na temo odpadnega tekstila s predstavnikom Ekologov brez meja, ter praktično darilo za zmagovalno ekipo.
  • Team building igro na temo zavržene hrane lahko hkrati izvedemo z do 24 zaposlenimi (če je udeležencev več, igro izvedemo v zaporednih terminih).
  • Program lahko izvedemo v slovenščini ali angleščini.

S sodelovanjem podprete naše delo in trud na področju preprečevanja nastajanja odpadkov.

Kdaj lahko začnemo s team buildingom?

Lahko že takoj! Prijavite se na povezavi in kontaktirali vas bomo glede podrobnosti izvedbe.

Zasnova team building igre: Ekologi brez meja, oblikovanje: Kristina Ramšak Špilar, Fotografije in video: Polona Ponikvar

Imate še kakšna vprašanja?

Povprašajte Barbaro, ki vam z veseljem odgovorila na morebitne dileme: barbara.kirn@ocistimo.si ali nas pokličite na 040 255 433.