Velenje & Ljubljana

Nastala situacija s koronavirusom v Sloveniji nam trenutno žal ne dopušča optimizma, da bi naš dogodek v pričetku aprila lahko izvedli. Predavanji sta tako prestavljeni na kasnejši termin. O novih datumih še ne moremo govoriti, vas bomo pa o novostih obveščali. Rezervacije brezplačnih vstopnic bodo obveljale tudi za nadomestni termin.

Zdravje in dobro počutje vseh sta na prvem mestu. Pazite nase. #ostanidoma

Si le 1 od 7 milijard oseb na Zemlji. Je mogoče, da prav ti v času velike negotovosti narediš spremembo? Se je sploh vredno truditi? Odgovor Roba Greenfielda je odločen DA. Eden najprepoznavnejših ameriških okoljskih aktivistov prihaja v sklopu turneje “2020 World Solutions Tour” tudi v Slovenijo, da nam pokaže, da je lahko prav vsak od nas sprememba, ki jo želimo videti v svetu. 

Na dveh  brezplačnih predavanjih, ki ju organiziramo Ekologi brez meja in Visoka šola za varstvo okolja Velenje, bomo spoznali številne ekstravagantne projekte, s katerimi okoljski aktivist in humanitarec odpira oči številnih ljudi. Zakopal se je v neštete zabojnike trgovin, polnih še uporabne hrane, se otovoril z vsemi odpadki, ki jih je ustvaril v 30 dneh, prekrižaril Ameriko na kolesu iz bambusa in še kaj! Čeprav se je lotil ekstremov, da bi pokazal na ves potrošniški nesmisel moderne dobe, pa je njegovo sporočilo jasno: Bodi sprememba!

  • Velenje: Visoka šola za varstvo okolja (Trg mladosti 7)
  • Ljubljana: Fužinski grad – Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Veliki stolp (Rusjanov trg 7)

Opozorilo: Predavanje boste zapustili z globljim zavedanjem o življenju in veliko optimizma, ki ga bo Rob po predavanju delil z vsemi, ki mu boste želeli osebno seči v roke. 

Hudo omejene brezplačne vstopnice bodo na voljo od 1. marca od 20.00 na Eventbritu. 

Spremljajte Roba na Instagramu @robjgreenfield in na YouTubu

Dogodek podpirajo