Izbire team building programov je veliko, a včasih se zdi, da ste preizkusili že vse. Če je pomemben faktor izbire, da ima team building trajnostno noto, pa je odločitev še težja.

Team building programi Ekologov brez meja so raznoliki: zero waste hunt poteka zunaj, med njim se z ekipo podite po Ljubljani in spoznavate njene zanimivosti. Obe team building igri bosta z reševanjem različnih nalog, ovitih v pravljično zgodbo in narejenih po principu sobe pobega, razgibavali predvsem vaše možgančke, zato jih lahko izvedemo v vsakem vremenu čez celo leto.

Spoznajte naše team building programe

Vsi programi povezovanja ekip imajo skupno značilnost: med njihovo izvedbo se boste naučili marsikaj novega o življenjskem slogu z manj odpadki in okolju prijaznejšim načinu življenja ter spoznali številne preproste korake, ki jih lahko začnete prenašati v prakso že takoj po prihodu domov ali v pisarno.

Vse programe lahko izvedemo v slovenščini ali angleščini.

Pri izvedbi team building programov se prilagodimo vašim željam in potrebam: aktivnosti lahko izvedemo bodisi v prostorih vašega podjetja ali kraja, kamor ste se s sodelavci odpravili na team building, ali pa skupaj poiščemo prostor, ki bo ustrezal vsem.

Programi so primerni tudi za šolske skupine. Seveda pa nas lahko kontaktirate tudi, če bi radi popestrili druženje s prijatelji ali družino - izvedbo prilagodimo ciljni skupini.

Naše teambuilding programe je doslej preizkusilo že več kot 400 udeležencev, spodaj pa si lahko ogledate nekaj njihovih povratnih informacij.

CMS Slovenia

Through the Zero Waste Hunt, we not only had a fantastic time but also acquired valuable knowledge about sustainable practices ♻. It was an opportunity to appreciate Ljubljana's dedication to eco-sustainability and inspired us to make more conscious choices in our daily lives.

Mihaela Anclin, Ljudska univerza Žalec

Obe igri smo preizkusili z udeleženci našega mednarodnega projekta, ki so prihajali iz več evropskih držav, kar pomeni, da smo jih »preverili« v medkulturnem okolju. In izkazali sta se. S pomočjo vizualno privlačnih iger smo se ne samo bolje medsebojno spoznali in povezali, se kaj novega naučili, ampak smo tudi osvežili - tujci pa spoznali - poznavanje slovenske kulturne dediščine.
Igra Zero Waste hunt je bila odlična priložnost za spoznavanje Ljubljane s povsem drugega zornega kota, pa še razgibali smo se. Presenetilo nas je, koliko trajnostnih praks pravzaprav že ima Ljubljana. V vseh zelo domišljenih aktivnostih smo nadvse uživali in jih vsekakor priporočamo.

Meta Šebanc, OŠ Bled

Otroci so z zanimanjem in začudenjem spremljali predavanje. Presenetila jih je (tudi učitelje) ogromna količina vode, ki se porabi pri pridelavi bombaža. V sestavi svojih oblačil so odkrivali mnoge umetne snovi in spoznali, da se v veliki meri oblačijo v "plastiko". V mislih so preštevali število kosov svojih oblačil, nekateri so popoldne svoje oblačila tudi prešteli. Prišli so do ogromnih števil, ki so se gibale med dvesto in tristo kosi oblačil. Vsi smo se strinjali, da toliko oblačil res ne potrebuje nihče. Predavateljica je otroke primerno spodbudila k trajnejšemu ravnanju z oblačili (izmenjava oblačil, nošenje za starejšimi sorojenci ali prijatelji). V igrah so učenci novo znanje nadgradili in poglobili. Tudi učitelji smo spoznali marsikaj novega in se potiho zamislili nad svojimi omarami z oblačili.

Dijaki III. gimnazije Maribor

Res super delavnica in všeč mi je da smo večinoma nekaj delali ne pa samo gledali in poslušali (Tina)
Po skupinah smo se soočili s petimi nalogami, katere so nam predstavljale kar velik izziv in nam kar pošteno izzvali misliti logično. Delavnica je il izjemno dobro formulirana in naučili so nas veliko novega o problemu odvračanja tekstilna in načinov kako se temu odrečemo. (Klara)
Delavnica mi je bila zelo všeč. Izvedela sem kar nekaj novih informacij. Kako pravilno nakupovati, kako skrbeti za dolgotrajnost svojih oblačil. Izvedela sem tudi informacije o tekstilu, ki ga prej nisem tako dobro poznala. Prvič sem slišala za izmenjavo oblačil in te centre. Delavnica je bila zelo koristna in me je naučila veliko novih stvari. (Vanja)