Izbire team building programov je veliko, a včasih se zdi, da ste preizkusili že vse. Če je pomemben faktor izbire, da ima team building trajnostno noto, pa je odločitev še težja.

Team building programi Ekologov brez meja so raznoliki: zero waste hunt poteka zunaj, med njim se z ekipo podite po Ljubljani in spoznavate njene zanimivosti. Obe team building igri bosta z reševanjem različnih nalog, ovitih v pravljično zgodbo in narejenih po principu sobe pobega, razgibavali predvsem vaše možgančke, zato jih lahko izvedemo v vsakem vremenu čez celo leto.

Spoznajte naše team building programe

Vsi programi povezovanja ekip imajo skupno značilnost: med njihovo izvedbo se boste naučili marsikaj novega o življenjskem slogu z manj odpadki in okolju prijaznejšim načinu življenja ter spoznali številne preproste korake, ki jih lahko začnete prenašati v prakso že takoj po prihodu domov ali v pisarno.

Vse programe lahko izvedemo v slovenščini ali angleščini.

Pri izvedbi team building programov se prilagodimo vašim željam in potrebam: aktivnosti lahko izvedemo bodisi v prostorih vašega podjetja ali kraja, kamor ste se s sodelavci odpravili na team building, ali pa skupaj poiščemo prostor, ki bo ustrezal vsem.

Programi so primerni tudi za šolske skupine. Seveda pa nas lahko kontaktirate tudi, če bi radi popestrili druženje s prijatelji ali družino - izvedbo prilagodimo ciljni skupini.