Sodelujte z nami

Skrb za okolje je danes teoretično del vsakdana, v praksi pa se marsikdaj pokaže žal nasprotno. Posebno zgodbo pišejo pri tem tudi odpadki. V našem društvu se v prvi vrsti ukvarjamo prav z njimi in ozaveščamo o pravilnem ravnanju z njimi, tudi preko različnih predavanj, delavnic, filmov in drugih načinov sodelovanja z vami. Pripravili smo vrsto zanimivih možnosti, ki vam predstavijo to perečo problematiko na nevsiljiv in zanimiv, šokanten, a zabaven način.

Uporabna gradiva

Sodelujemo z

Od leta 2018 z izobraževalnimi ustanovami sodelujemo v projektih ter organiziramo predavanja, delavnice in izposoje filmov. Večkrat letno v svoje vrste sprejmemo srednješolce in študente na praksi ter sodelujemo v projektih razpisov "Po kreativni poti do praktičnega znanja" in "Študentski inovativni projekti za družbeno korist". Več o praksah in prostovoljstvu si lahko preberete tukaj.

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, Fakulteta za dizajn, Fakulteta za upravo, Gimnazija Kamnik, OŠ Dragomelj, OŠ Ivana Cankarja Vrhnika, OŠ Janka Glazerja Ruše, OŠ Koper, Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru

Naše najljubše zgodbe