12
Jan
2023

Nova sezona mednarodnih usposabljanj za zero waste ambasadorje in trenerje

Lani smo v okviru projekta BEZWA poleg priprave gradiv organizirali pilotno mednarodno usposabljanje za lokalne zero waste ambasadorje in trenerje. Izvedeni sta bila v živo, za ambasadorje pa prav v Sloveniji.

V letošnjem letu partnerji organiziramo ponovitev, tokrat delno preko spleta, delno pa v živo — pri nas. Potekalo bo v triurnih popoldanskih srečanjih enkrat na teden, pet tednov od marca naprej, trodnevni ogled dobrih praks in usposabljanje v živo pa med 24-26. majem. Usposabljanje za trenerje organizirajo pri Let’s Do It Foundation in bo potekalo v celoti preko spleta.

Kaj lahko pričakujete od usposabljanja za ambasadorje?
  • Vse osnove zero waste koncepta in kaj to v praksi pomeni na lokalni ravni
  • Kako uporabiti načela zero waste v različnih okoliščinah
  • Kako sodelovati in komunicirati z različnimi deležniki
  • Kako rasti in se razvijati kot zero waste ambasador
  • Neposreden vpogled v slovenske zero waste prakse, ene bolj naprednih v Evropi

Usposabljanje je primerno za začetnike na zero waste poti, ki želijo (iz)vedeti več. Pridružite se skupnosti ljudi, ki želi preko zero waste spremeniti svet na bolje!

Udeležba je tokrat plačljiva, v obrazcu za ambasadorje pa lahko izberete nižjo, člansko ceno.

“It exceeded my expectations. I learned many things and I gained skills that already helped me to perform much better in the lessons/trainings I teach”.

“The training met my expectations as it encouraged me for work on zero waste, make me do the first steps, it gave me more information on zero waste and waste management in general, it allowed me to discuss ZW topics with other people interested in it, helped me answer some of the questions I had even before the training”.

Rok: 5. februar!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...