Predavanja, delavnice in drugi načini sodelovanja ustanov z nami

Skrb za okolje je danes teoretično del vsakdana, v praksi pa se marsikdaj pokaže žal nasprotno. Posebno zgodbo pišejo pri tem tudi odpadki. V našem društvu se v prvi vrsti ukvarjamo prav z njimi in ozaveščamo o pravilnem ravnanju z njimi, tudi preko različnih predavanj, delavnic, filmov in drugih načinov sodelovanja z vami. Pripravili smo vrsto zanimivih možnosti, ki vam predstavijo to perečo problematiko na nevsiljiv in zanimiv, šokanten, a zabaven način.

 

Kontakt:

Društvo Ekologi brez meja

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

T: 040 255 433

 

filmi

Slika pove več kot 1000 besed! Ko združimo sliko in besedo pa je učinek veliko večji. Samo »predavati« o ekologiji, onesnaževanju okolja, zavrženi hrani ni dovolj. Zato šolam za potrebe izobraževanja ponujamo filme, ki na zanimiv, slikovit in včasih tudi pretresljiv način prikažejo to, o čemer pogosto govorimo, a si morda ne znamo predstavljati. Ponudbo za osnovne šole si lahko ogledate tukaj, ponudba za srednje šole pa je dostopna na tej povezavi

 

 

Cena za en dan, za en film in neomejeno število predvajanj v tistem dnevu je 100 EUR (cena ne vključuje DDV). Predvajanje je možno tudi na drugih lokacijah, vendar izključno za potrebe izobraževanja in ne za javno prikazovanje.

 

 

Iskanje