Izposoja opreme

Zastave za označevanje ekoloških otokov

Zgolj ekološki otoki niso recept za uspeh pri ločenem zbiranju odpadkov. Izkušnje slovenskih in tujih praks kažejo, da je bistveno njihovo vidno izpostavljanje. Zato smo Ekologi brez meja izdelali kakovostne zastave za označevanje ekoloških otokov na prireditvah. S ponovno uporabo teh označevalnih zastav pomagamo tudi zmanjšati količine odpadkov, ki nastajajo pri vsakokratni izdelavi teh materialov. Možno si je izposoditi 8 zastav. Izposoja je mogoča je za vse prireditve, za tiste, ki so vključene v mrežo Zero waste Slovenija, je brezplačna.

Cena izposoje na dan za eno zastavo: 5 € + DDV

Dogodek je bil super. Zastava se je odlično obnesla in se je res izkazalo, da smo imeli manj odpadkov po celem trgu.

Občina Postojna

Kozarci za večkratno uporabo

Če bi želeli tudi vi naslednjo prireditev organizirati tako, da bo po njej ostalo manj odpadkov, je eden od najbolj opaznih ukrepov ponudba pijače v plastičnih kozarčkih za večkratno uporabo. 

Prodajamo in izposojamo kozarčke v treh velikostih, in sicer 2 dcl, 3 dcl in 5 dcl. Kozarčki so pralni in primerni za dolgotrajno uporabo, za tople in hladne pijače. Cena za nakup posameznega kozarca je enotna, ne glede na velikost 0,50 € (brez DDV). V primeru, da nabavite cel zaboj, je vračunana cena 20 € za ličen zaboj in 10 % popust na kozarce (brez DDV). Zaboje prevzamete v Ljubljani. Cena za izposojo kozarcev je po dogovoru. Za več informacij nas kontaktirajte na info@ocistimo.si.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...