Prireditve

O ZERO WASTE TURIZMU: PRIREDITVE

Turizem predstavlja veliko priložnost in pomemben del slovenskega gospodarstva. Slovenijo pozicioniramo kot zeleno destinacijo, a te danosti  je potrebno ohranjati in zanje skrbeti.

Organizatorje prireditev spodbujamo in vključujemo v prehod v zeleno gospodarstvo ter trajnostno upravljanje z viri preko preprečevanja nastajanja odpadkov, ponovne uporabe in recikliranja. Izdelali smo splošne smernice za Zero Waste prireditve in jih doslej prenesli v prakso na številnih športnih, glasbenih, literarnih, filmskih in družinskih prireditvah


Slovenske prireditve

Vabljeni k ogledu slovenski prireditev, ki so stopile na zero waste pot. Predstavljamo dosežene kazalnike za prireditve, ki so sprejele zero waste zavezo in sodelujejo z nacionalno zero waste organizacijo. 

Ogled prireditev


Naj bo tudi vaša prireditev zero waste

Spoznajte postopek pridobivanja naziva, izpolnite vprašalnik in se srečajte z nami. Z veseljem vam pomagamo na poti do manj odpadkov.

Zahtevaj ponudbo


Organizirajte delavnico

Ekologi brez meja smo izvedli že vrsto delavnic za organizatorje prireditev in jim s praktičnimi primeri pokazali, da je izvedba prireditev z manj odpadki mogoča. Povabite nas tudi vi!

Rezerviraj termin

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...